Close sidebar
Close sidebar

Tragedie la Vaslui! Copil de un an, la spital in urma unui incendiu provocat in joaca de catre fratele lui

Un copil in varsta de un an dintr-o localitate din judetul Iasi s-a intoxicat cu fum, fiind preluat de o ambulanta, duminica, si dus la un spital din Iasi, in urma unui incendiu provocat de catre fratele sau, care s-a jucat cu chibriturile si a dat foc unor haine.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, incendiul a avut loc duminica dimineata in locuinta unei familii din comuna Vetrisoaia, dupa ce doi frati in varsta de un an si opt ani, ramasi nesupravegheati, s-au jucat cu chibriturile, iar baiatul mai mare a dat foc unor materiale textile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


La fata locului a ajuns o ambulanta, care l-a preluat pe copilul de un an si transportat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi.

Copilul s-a intoxicat cu fum, dar era constient, a mai precizat sursa citata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI