Tragedia s-a petrecut intre statiunile 2 Mai si Vama Veche.

Conform comunicatului de presa trimis de IPJ Constanta, accidentul s-a petrecut in cursul noptii trecute, la orele 23.50, iar masina de politie condusa de politistul vasluian Ioan Hriscu a iesit de pe un drum lateral si a patruns pe drumul principal DN 93 fara a se asigura.

Politistul se afla in autoturismul de serviciu, impreuna cu un coleg de la Jandarmerie, si se indrepta spre un apel 112. Cand a patruns din drumul lateral in cel principal, a fost lovit in lateral/spate de un alt autoturism.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Urmare a impactului puternic, politistul a fost grav vatamat, fiind gasit de ambulanta in stop cardio respirator, iar din nefericire a decedat in ciuda eforturilor de resuscitare efectuate de cadrele medicale de pe

ambulanta", se precizeaza in comunicatul IPJ Constanta. Jandarmul aflat in misiune alaturi de politistul Ion Hriscu, precum si soferul masinii Golf, de 31 de ani, sunt la spital, raniti, dar viata nu le este in pericol.

Politistul Ioan Hriscu, de 53 de ani, cel pe care prietenii il strigau „Padre”, este fiul cunoscutului preot Hriscu din Vaslui, de la biserica din Cartier. Este tatal a doi copii, unul care tocmai s-a casatorit, iar la inceputul acestei luni, cand a fost detasat la mare, si-a luat si familia cu el, pe sotie si pe mezinul lor, scrie vremeanoua.ro

. Colegii politistului mort in misiune sunt socati de tragica veste. Ei spun ca Ioan Hriscu era un politist demn si un profesionist, lucrand de ani buni la Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Vaslui. Acesta avea varsta de pensionare, chiar isi depusese raportul la conducerea IPJ Vaslui, numai ca si l-a retras, spunand colegilor ca are mare nevoie de bani, avand datorii la banci.

Citeste si: Trei membri ai unei familii, loviti de o masina in parcarea unei benzinarii de pe Autostrada Soarelui

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si