O femeie în vârstă de 86 ani, din localitatea Silișcani, comuna Gorbănești din județul Botoșani, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința, în noaptea de joi spre vineri, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani, ofițerul Dorina Lupu.

Citeste si: VIDEO- O femeie s-a aruncat de la etajul șase din cauza unui incendiu

Potrivit site-ului stiri.botosani.ro, evenimentul a fost anunțat prin apel la 112 efectuat puțin după ora 1:00, de către un vecin. La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție din Trușești și al Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, dar și pompierii voluntari.   

Incendiu devastator în județul Botoșani. Ce au găsit pompierii în casă

Din nefericire, bătrâna care locuia în casa respectivă a fost găsită decedată, lângă sobă. În interiorul casei, pompierii au descoperit și două butelii, care au explodat înainte de sosirea lor acolo. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

incendiu
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

La sosirea forțelor de intervenție, ardea întreaga locuință, iar tavanul era prăbușit. Întrucât existau informații că proprietara nu a reușit să iasă din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bătrâna a fost găsită decedată, lângă sobă ”, afirmă oficialii ISU.

Citeste si: Un autocar cu 30 de oameni la bord a luat foc în mers, în județul Sibiu

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu,  menționează că, în interiorul casei, pompierii au găsit și două butelii care au explodat înainte de sosirea forțelor de intervenție la fața locului, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si