O mărturie curemurătoare a mecanicului de locomotivă. Omul a trecut printr-un şoc în momentul în care a vazut în fața ochilor mașina care nu se mișcă de pe şine.

Citeste si: VIDEO| Cod ROȘU de caniculă în România

Șoferul a încercat să traverseze calea ferată și s-a uitat doar în partea dreaptă, opus directive din care venea trenul.

Până să întoarcă privirea și în stânga, deja locomotiva l-a lovit în plin

Barbatul a carui viata a fost curmata atat de brusc in aceasta dimineata, era singur in masina. In jurului orei 8 si 30 de minute, omul incerca sa vina spre Capitala si a vrut sa traverseze trecerea la nivel cu calea ferata dintre localitatile Dimieni si Tunari.

Destin tragic pentru un bărbat

Masina a fost târâtă de tren, pe sine, aproape jumatate de kilometru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Rănit de șina tramvaiului

Omul a fost tarat aproximativ 500 de metri de la trecerea la nivel cu calea ferata, pana aici, in camp, unde trenul in sfarsit a reusit sa opreasca

La 2 ore de la impact legistii au venit sa ii ridice trupul, in timp ce o parte din calatorii trenului habar nu aveau de ceea ce se intamplase.

„Nu ne-a anuntat nimeni nimic. Traim in Romania, doar! Nu v-a spus nimeni de ce v-ati oprit? Nu! Si nici cat stam si nici nimic!”, a zis un călător.

O mare parte din calatorii aflati in trenul ce venea de la Galati a coborat in camp. Au luat legatura cu rudele si au fost luati de acolo chiar de catre acestea. Insa cei pentru care Bucurestiul nu era destinatia finala, situatia nu a fost atat de usoara.

La mai bine de 3 ore de la accident, locomotiva in sfarsit a fost pusa in miscare.

Citeste si: Europa îi arată ușa Ungariei

Trenul a ajuns in Gara de Nord cu o intarziere de aproape 4 ore. Calatorii au fost nevoiti sa isi gaseasca alte modalitati de transfer pana la destinatie sau sa astepte pana maine, pentru a lua alt tren spre locul unde ar fi trebuit sa ajunga.

Citeste si: Tragedie evitată în ultimul moment! De Angelo a scăpat cu viață din mașina care a luat foc!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si