Un accident înfiorător a avut loc duminică, 10 martie! Un bărbat de 52 de ani a fost găsit carbonizat în propria maşină, pe centura oraşului Caracal.  

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, au intervenit pe centura municipiului Caracal. Din păcate, mașina bărbatul a fost implicată într-un accident, mai apoi vehiculul său a luat foc.

“La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat şoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Ars de viu Caracal

Imagine cu mașina care a luat foc în Caracal.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Incident șocant! Un bărbat a murit într-un bazin, iar altul a fost intoxicat și transportat de urgență la spital

Tânăr de 29 de ani mort, după accident

Un alt caz șocant a avut loc azi, pe DN 24A, în judeţul Vaslui. Mașina unui șofer s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar în urma impactului violent, trupul acestuia a fost aruncat la 25 de metri de autoturism, într-o zonă mlăştinoasă.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva pe tânărul în vârstă de 29 de ani, așadar au constatat decesul acestuia.

”Pompierii militari din cadrul Secției Huși au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier pe DN 24A, în zona localității Oțetoaia, comuna Lunca Banului.

La intervenție a participat și un echipaj cu o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o singură persoană. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile (direcția Oțetoaia- Huși). Din autovehicul s-au scurs lichide combustibile. În autoturismul puternic avariat nu a fost găsită nicio persoană. La aproximativ 25 metri de autoturism, într-o zonă mlăștinoasă, a fost găsit trupul conducătorului auto”, a transmis ISU Vaslui.

Tânăr mort Vaslui accident

Imagine de la accidentului din Vaslui.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Incredibil ce i s-a întâmplat unui bărbat! Și-a întâlnit sosia într-un aeroport

Acum, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si