Accidentul a avut loc în localitatea Bârsăneşti din judeţul Bacău, unde un autotren şi un autoturism s-au ciocnit violent.

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită

Potrivit ISU Bacău, în urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate. Două dintre ele au fost scoase din maşină fără semne vitale. A treia victimă era inconştientă când a fost descarcerată, dar cu semne vitale.

Aceasta a fost dusă de către un echipaj SMURD la camera de primiri urgenţe a spitalului din Oneşti.

Citeste si: VIDEO- Accident la un aeroclub din Mureș: Un elev a fost grav rănit după ce a căzut cu paraşuta în incinta aerodromului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia pe DN 11 Oneşti-Bacău se desfăşoară dirijat, pe un fir, alternativ, pe timpul efectuării cercetărilor la locul accidentului.

Accident rutier grav la Cluj Napoca

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii.

Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a venit la ora 12:43, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și o ambulanță pentru transport personal și victime multiple.

Citeste si: VIDEO- Descoperire macabră în Sighetu Marmației. Cadavrul unui copil de 14 ani, ascuns în cușca câinelui

„În accident au fost implicate trei autoturisme, două persoane fiind blocate într-unul dintre acestea. Pompierii au extras în siguranță un bărbat de 85 de ani și o femeie de 50 de ani, care au fost transportați la spital. De asemenea, au fost transportați la spital alți patru adulți, precum și un minor de un an și patru luni.

Cu toții erau conștienți și cooperanți. Misiunea salvatorilor s-a încheiat în urmă cu puține momente“- au precizat reprezentanții ISU Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si