Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în staţiunea Olimp, pe plaja Delfinului, pentru acordarea primului ajutor pentru un bărbat aflat în stop-cardiorespirator.

Acolo s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor SMURD B şi un echipaj cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, care au început manevrele de resuscitare. Bărbatul, de aproximativ 20 de ani, din Iaşi, fusese scos din mare de către salvamari. 

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Cel mai aglomerat weekend pe litoral

230.000 de români s-au mutat la mare ca să scape de căldură! Însă, aici dau peste o problemă mult mai mare decât canicula! Ne referim aici la riscul crecut de infectare cu noul coronavirus. Ca să se ferească de Covid, unii au început să poarte mască și la plajă, dar cei mai mulți, cuprinși de spiritul vacanței, uită de pericol.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sudul statiunii Mamaia este o mare de oameni. Si pe plaja, si in apa. Însă, imaginile nu îl impresionează pe acest turist, care nu crede că este destula lume pentru ca sa apara riscul de infectare cu noul coronavirus.


  
De altă părere este însă acest turist. Omul a ales să poarte mască de protecție pe plajă.

Acesta a fost excepția, căci regula este dată de nepăsare și aglomerare. În dorința de a se bucura de briza marii, oamenii lasă toate regulile la oparte.

Sunt 29 de grade Celsius în atmosferă, iar acum turiștii se impart în două tabere: cei care rămân pe nisip pentru a se bronza și cei care intră în valuri pentru că vor neapărat să se răcorească.

Evident, este aglomerat atât în mare cât și aici pe nisip, iar distanțarea socială devine în multe cazuri o misiune imposibilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si