Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina luni, in Eforie Nord, dupa ce un barbat  a fost scos inconstient din mare. Echipa de interventie a inceput manevrele de resuscitare deoarece victima se afla in stop-cardiorespirator.

Dupa cateva zeci de minute cadrele medicale au fost nevoite sa declare decesul. Barbatul avea 43 de ani si era din Bucuresti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Trupul neinsufletit va fi dus la morga pentru efectuarea necropsiei.

Pe litoral, in ultimele zile marea a fost agitata si au fost valuri, iar din acest motiv mai multe persoane care s-au aventurat in apa au fost in pericol de inec in mai multe statiuni.

Acesta este cel de-al doilea caz de inec de pe litoral din acest sezon. in urma cu aproximativ doua saptamani un militar din Arges a intrat in mare, in zona unei plaje din municipiul Constanta, si nu a mai putut iesi la mal. El a fost scos din apa de o alta persoana, dar cadrele medicale nu au reusit sa-l readuca la viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si