Close sidebar
Close sidebar

Tragedie pe litoral! Un barbat in varsta de 43 de ani a murit inecat in mare, la Eforie Nord!

Un barbat in varsta in 43 de ani s-a inecat luni, in mare, in Eforie Nord, el fiind scos din apa inconstient, iar cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, fara succes insa. Acesta este al doilea caz de inec de pe litoral din acest an. in urma cu doua saptamani, un militar si-a pierdut viata in apele marii in zona unei plaje din municipiul Constanta.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina luni, in Eforie Nord, dupa ce un barbat  a fost scos inconstient din mare. Echipa de interventie a inceput manevrele de resuscitare deoarece victima se afla in stop-cardiorespirator.

Dupa cateva zeci de minute cadrele medicale au fost nevoite sa declare decesul. Barbatul avea 43 de ani si era din Bucuresti.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Trupul neinsufletit va fi dus la morga pentru efectuarea necropsiei.

Pe litoral, in ultimele zile marea a fost agitata si au fost valuri, iar din acest motiv mai multe persoane care s-au aventurat in apa au fost in pericol de inec in mai multe statiuni.

Acesta este cel de-al doilea caz de inec de pe litoral din acest sezon. in urma cu aproximativ doua saptamani un militar din Arges a intrat in mare, in zona unei plaje din municipiul Constanta, si nu a mai putut iesi la mal.

El a fost scos din apa de o alta persoana, dar cadrele medicale nu au reusit sa-l readuca la viata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI