Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, duminica, un autoturism si un motociclist se deplasau pe E79 dinspre Craiova spre Isalnita. La un moment dat, autoturismul a incercat sa faca stanga spre un strand, insa motociclistul se incadrase pentru a efectua depasirea, intrand astfel in masina.

Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Dolj, la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD si un echipaj al Serviciului Judetean, solicitandu-se ulterior si elicopterul SMURD.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La sosirea echipajului de pompieri ardeau si autoturismul si motocicleta. La fata locului erau trei victime, dintre care una incarcerata in autoturism.

Dupa evaluare, cadrele medicale au constatat ca doua victime sunt constiente si cooperante, urmand sa fie transportate la spital, iar cea de-a treia persoana era decedata, fiind vorba despre motociclist. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si