Oamenii goneau pe un drum national din cu o viteza ametitoare. Incercau sa scape de urma politistilor, dupa ce au dat lovitura la o bijuterie din localitatea Pozzuoli. Martorii spun ca masina in care se aflau sârbii avea aproximativ 200 km/h in momentul in care soferul a pierdut controlul asupra directiei. Vehiculul a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un tir. 4 persoane au murit pe loc, iar al cincilea, la putin timp, la spital.

Cei doi politisti care ii urmareau pe talhari au fost raniti si au ajuns la spital.

Cinci cetateni sarbi si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs in Italia, intre provinciile Caserta si Benevento. Publicatiile locale scriu ca ei jefuisera un magazin de bijuterii, de unde au fugit intr-o masina Skoda, iar politia ii urmarea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc pe autostrada Telesina, potrivit La Repubblica. Soferul  ar fi condus cu 200 km/ora, a pierdut controlul masinii intr-o depasire periculoasa si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir care venea din sens opus, potrivit Il Sussidiario.

Patru cetateni sarbi au murit pe loc in accident, iar al 5-lea a fost transportat in stare grava la spitalul Rummo din Benevento, unde a decedat ulterior.

Si cei doi politisti din masina care ii urmarea au fost raniti in accident, insa nu au suferit rani majore.

Ulterior, agentii ajunsi la fata locului au descoperit in interiorul masinii Skoda bunurile furate, dar si mai multe instrumente de care s-au folosit pentru a da spargerea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si