Tragedia s-a produs luni, 31 august, în jurul orei 22:00, în zona localității Coșereni. La fața locului au ajuns o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița, substația Urziceni.

Doi minori și trei adulți au avut de suferit de pe urma accidentului, iar din nefericire una dintre acestea a murit. Este vorba de șoferul autoturismului cu vârsta de aproximativ 40 de ani.

El a intrat în stop cardio respirator, i s-au aplicat manevrele de resucitare, dar în final a fost declarant decedat.

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul moțiunii de cenzură. Ce decizie a luat PSD după "amânarea" de azi

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Ucis sub privirile iubitei

Tragedie pe o șosea din Mamaia

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre stațiunea Mamaia către Delfinariu, iar la sensul giratoriu din zona Pescărie a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 26 de ani.

În urma impactul, ambele autoturisme au trecut peste sensul giratoriu, primul a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat mai multe indicatoare, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a primului conducător auto, precum și a pasagerului drapta față din acesta, de 20 de ani.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si