Se pare că bărbatul în vârstă de 55 de ani a vrut să traverseze în grabă drumul, pentru a ajunge la benzinărie, însă a fost acroșat puternic de mașina la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 19 ani. Tragedia a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.00.

Citește și: Românul mutilat în Italia de bomba care i-a explodat în mâini va rămâne și fără un ochi

Potrivit primelor cercetări efectuate de oamenii legii, a reieșit că Beniamin O., un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism marca Audi, cu care rula pe direcția de la Suceava spre Rădăuți, pe raza satului Iacobești, în dreptul unei benzinării, l-a acroșat cu partea stângă a mașinii pe cetățeanul turc în vârstă de 55 de ani care a traversat drumul național-european fără a se asigura.

Șoferul de TIR a fost declarat mort la fața locului

În urma investigațiilor efectuate la fața locului, s-a constatat că un cetățean turc, care venea dinspre Siret, a oprit autocamionul pe partea dreaptă a drumului și a încercat să traverseze rapid spre o benzinărie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din nefericire pentru șoferul de TIR, a fost lovit violent de un autoturism Audi care se deplasa din sens opus. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, care a ajuns de urgență la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului în vârstă de 55 de ani.

Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicii fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

Citește și: Noi detalii în cazul morții Anicăi? Polițiști au efectuat percheziții în casa angajatorului româncei. Bărbatul este un fost mafiot condamnat pentru crimă

Conducătorul auto în vârstă de 19 ani implicat în accident a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

Oamenii legii suceveni au deschis un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă în cadrul căruia continuă cercetările.

Citește și: Un cățeluș din UK a devenit erou, după ce i-a salvat viața stăpânului său: "Săpa frenetic pentru a ajunge la mine"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si