Una dintre bărci s-a răsturnat din cauza curenților foarte puternici. Unul dintre pasagerii bărcii a fost găsit în stop cardio-respirator și a fpst resuscitat de către echipajele SMURD și SAJ.

Citeste si: Gestul șocant al unui angajat de la Penitenciarul Arad: s-a împușcat cu arma din dotare

O altă victimă a fost transportată de către echipajul SAJ la spitalul din Petroșani, aflandu-se in stare de hipotermie, iar restul de 19 persoane sunt evaluate medical.

Incidentul a avut loc la aproximativ 13 km de Petroșani.

În barca care s-a răsturnat se aflau opt persoane.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La locul accidentului s-au deplasat de rgență două echipaje SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple, două ambarcațiuni si trei ambulante SAJ, potrivit precizărilor făcute de ISU Gorj.

Citeste si: Accident mortal în Capitală! O femeie a s-a stins din viață pe loc în urma impactului în zona Pipera

Serviciul Salvamont local a informat că intervine pentru salvarea altor cinci persoane, aflate de celălalt versant.

O perosană a murit, iar alta a fost transportată la spital

"Pompierii salvatori gorjeni au fost solicitați să intervina după ce 3 bărci care făceau rafting pe râul Jiu s-au răsturnat. 

De la nivelul județului Gorj, la fața locului au fost alocate de urgență 1 autospecială de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță.

Citeste si: O femeie din Giurgiu a fost sechestrată şi bătută de fostul iubit într-o pădure. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost reținut

Având în vedere numărul persoanelor implicate, în sprijinul echipejelor locale au fost dislocate 1 barcă de salvare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Hunedoara. 

La acest moment, unul dintre ocupanți a fost declarat decedat (barbat 35 de ani), o altă persoană (femeie 33 de ani) a fost transportată la spital în stare hipotermică și alte 20 sunt în evaluare medicală", se precizează într-un comunicat al ISU Gorj.

Citeste si: VIDEO| Retragerea momentului: Florin Cîțu a demisionat de la conducerea PNL


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si