Impactul a fost unul deosebit de puternic, copila în vârstă de 13 ani fiind aruncată în aer la o distanță de aproximativ 20 de metri față de trecerea de pietoni. În urma impactului violent şi mașina șoferului în vârstă de 22 de ani a fost serios avariată.

Citeste si: Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce microbuzul în care se aflau a sărit în șanț

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii echipajului de ambulanță care s-a deplasat de urgență la fața locului au găsit-o pe adolescenta de 13 ani fără suflare şi fără să stea pe gânduri au început manevrele de resuscitare. Copila a fost transportată la spital, însă, din nefericire, nici acolo medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață, fiind nevoiți să declare decesul. Pe numele șoferului de 22 de ani oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tragedie în Galați: Trei adolescente au fost lovite pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

Tot în decursul zilei de ieri o altă tragedie de acest fel a avut loc pe străzile din Galați. Trei fete, toate în vârstă de 15 ani, au fost lovite pe o trecere de pietoni de un bărbat în vârstă de 41 de ani. Testat de oamenii legii gălățeni, imediat după accident, conducătorul auto a ieșit pozitiv la cocaină.

Citeste si: Bebeluși gemeni blocați într-un autoturism au fost salvați de pompieri

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați ajunși în scurt timp la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, având direcția de deplasare dinspre strada Ionel Fernic către strada 1 Decembrie 1918, ar fi surprins și accidentat 3 minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galați, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma acestui eveniment, două dintre minore au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați.Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive- cocaină. Urmează să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice", au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Mama Andreei, românca dispărută de 4 luni în Italia, declarații neașteptate: "Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si