Un accident cutremurător s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, pe DJ 552, în localitatea Plopșor din Dolj. Tragedia s-a petrecut după ce mașina în care se aflau doi bărbați a intrat cu putere într-un copac.

La volan se afla un tânăr în vârstă de 33 de ani care a pierdut controlul volanului, moment în care mașina a ieșit de pe drum și a intrat cu putere într-un copac.

Impactul a fost atât de puternic încât omul a fost proiectat prin parbriz.

Citește și: Este înfiorător! Delia și Denisa nu ar fi singurele victime ale Șacalului, presupusul criminal de la Constanța. Mama victimei a spus tot adevărul: "Și-a bătut joc de ea"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

tragedie dolj, accident mortal, victime

Șoferul a fost aruncat prin parbriz în urma impactului

Celălalt bărbat care se afla în mașină a fost găsit încarcerat. Acesta avea 40 de ani. Nici pentru el nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul era din localitatea Vârvoru de Jos. 

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova care au stabilit că un tânăr, de 33 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcţia Vârtop către Plopsor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat”
, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz și fac cercetări pentru a determina cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

Citește și: "Sunt prea bătrână. Ajutaţi-ne, că nu mai putem!" Ți se rupe sufletul! Bătrânii din județul Galați așteaptă să fie salvați din calea viiturilor care au măturat tot în cale. Bilanțul victimelor crește

tragedie dolj, accident mortal, victime


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si