Din primele informații, șoferul în vârstă de 25 de ani se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Bărbatul ar fi traversat printr-un loc nepermis

"În data de 19 iunie 2023, la ora 22.17, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DJ 254, în interiorul comunei Grivița, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat. Din

verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 25 de ani, din comuna Grivița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 254, în interiorul localității de domiciliu, când a ajuns în dreptul unui imobil aflat în zona intersecției cu strada Badalan, a surprins și accidentat mortal un consătean, un bărbat de 36 de ani, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, de la stânga către dreapta direcției sale de deplasare.

Citește și: Cum să ne ferim de accidentele rutiere

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Accident rutier grav pe DN 6: un bărbat în vârstă de 54 de ani a decedat

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi, luni, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, între localitățile Coșoveni și Leu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Traficul este blocat pe DN 15. Două autoturisme s-au ciocnit în Petelea, județul Mureș.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a decedat, iar alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale fiind transportate la spital.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Castranova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Caracal.

Citește și: O persoană a fost rănită în urma unui carambol ce a avut loc pe un drum din Timiș

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma evenimentului, bărbatul de 53 de ani a decedat, iar cel de 40 de ani și o femeie de 47 de ani, pasager în autoturismul acestuia au necesitat îngrijiri  medicale fiind transportați la spital.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si