Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule în care se aflau șapte persoane, respectiv un autoturism condus de un tânâr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Colonești și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Corbu.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt

În urma evenimentului rutier, ambii conducători auto și alte două persoane au decedat, iar alte trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Citește și: O autocisternă încărcată cu şapte tone de butan s-a răsturnat la Vaslui

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O autocisternă încărcată cu şapte tone de butan s-a răsturnat la Vaslui

Autoritățile vasluiene au anunțat că o autocisternă încărcată cu şapte tone de butan s-a răsturnat, iar pompierii intervin pentru asigurarea măsurilor PSI.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Tatăl polițistului Bogdan Gigină- cu ochii în lacrimi după ce Gabriel Oprea a fost achitat

Cei de la ISU Vaslui au anunțat că accidentul a avut loc pe drumul care face legătura între localităţile Gara Roşieşti şi Viişoara.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI. 

Citește și: Încep lucrările la Pasajul Unirii. Ce se va întâmpla de acum încolo

"La sosirea echipajelor de intervenţie, autocisterna era răsturnată pe o parte. Autocisterna nu prezenta fisuri şi nici scurgeri de substanţe inflamabile. Conducătorul auto a fost evaluat şi nu necesită îngrijiri medicale. În autovehicul nu se afla decât şoferul. Pompierii militari asigură zona, în această seară urmând a fi transvazat butanul, pentru ca mai apoi, autocisterna să fie repusă pe roţi cu ajutorul a două macarale de mare tonaj", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si