Din primele informații, bărbatul nu prezenta urme de violență, însă polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc decesul.

Un agent de pază a fost găsit decedat în apropierea unui șantier din Balotești

”La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 7:24, poliţiştii din Otopeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în proximitatea unui şantier din Baloteşti, un bărbat a fost găsit decedat, de către colegii săi.

La faţa locului, poliţiştii oraşului Otopeni au identificat persoana decedată, ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, care era angajat ca agent de securitate, având în pază obiectivul din apropiere”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Citește și: VIDEO. Detalii tulburătoare după moartea jurnalistului Bogdan Socol în lacul înghețat din Bragadiru

Trupul bărbatului a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei.

”În prezent poliţiştii din Otopeni efectuează activităţi specifice pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, după ce a înotat în ape înghețate

Bogdan Socol își anunțase retragerea din presa sportivă la sfârșitul lunii ianuarie, după o serie de dezamăgiri profesionale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O profesoară s-a sinucis, după ce a fost acuzată că a agresat o elevă în timp ce voia să-i confiște telefonul

El anunța atunci că se încheie un capitol major al existenței sale și că tot ce are de făcut este să renască din propria cenușă.

Bogdan Socol compara renunțarea la presa sportivă cu o moarte, adăugând: "dar nu este o moarte bună, naturală, ci cauzată de unele forțe din exteriorul meu".

Citește și: Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort în râul Olănești, iar un alt bărbat în lacul Palanca

Jurnalistul ar fi înotat într-un lac înghețat și nu a mai putut ieși la suprafață, din cauza șocului resimțit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si