Cei doi frați care au murit în apele Mării Negre aveau 32 și 20 de ani, potrivit Monitorul de Vrancea.

Citeste si: Doliu în lumea medicală. A murit fostul medic șef al UPU Cluj, Dorin Mureșan

Informația a fost confirmată de Vlad Petruș, primarul comunei Poiana Cristei. „Părinții lor sunt din Poiana Cristei, dar locuiesc în Focșani.

Băiatul cel mare lucra la București, la o multinațională. Era eminent. Au plecat în Bulgaria pentru 7 zile. Din câte știu, părinții n-au mai reușit să ia legătura cu ei", a spus primarul.

Cum s-a petrecut dubla tragedie din Bulgaria

Primarul a mai spus că părinții celor doi frați au fost sunați de autoritățile din Bulgaria care l-au găsit pe băiatul cel mare mort pe plajă.

"S-a înecat și a fost adus la mal. Se pare că pe cel mic nu l-au găsit imediat. Au găsit în schimb un cadavru, dar n-au putut să-l identifice‟, a mai spus primarul Vlad Petruș.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Edilul a povestit că părinții celor doi băieți au plecat săptămâna aceasta în Bulgaria „să facă formalitățile, să facă recunoașterea și apoi să-i aducă în țară‟.

Citeste si: Drama tinerei spulberată de tramvai

Cei care au semnalat dispariția lor ar fi fost chiar reprezentanții hotelului la care erau cazați pentru că cei doi frați obișnuiau să lase cheia de la cameră la recepție.

„Erau singurii copii ai familiei. Vă dați seama ce tragedie. Suferința părinților este enormă. Erau copii buni. Părinții au muncit toată viața să-i țină la școală, să îi ajute‟, a mai spus primarul.

Cei doi frați vor fi îngropați în Cimitirul Sudic din Focșani.

Primarul a mai adăugat că familia nu a adus în discuție eventuale nevoi financiare în ceea ce privește repatrierea celor doi frați, însă, „avem în plan ca atunci când vor ajunge în țară, să le dăm un ajutor de urgență și ne punem de acord să le trimitem inclusiv transport pentru a-i aduce din Bulgaria‟.

De când au aflat despre nefericita întâmplare, toți cei din localitate sunt în stare de șoc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si