Close sidebar
Close sidebar

Tragedie românească în Italia! Un conațional a murit într-un teribil accident rutier

O mașină în care se aflau doi cetățeni români stabiliți în Italia a fost implicată într-un teribil accident rutier în apropiere de Veneția, la Motta di Livenza.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.30, a informat trevisotoday.it. Mașina românilor a ieșit de pe carosabil, s-a lovit de un cap de pod, apoi s-a oprit, răsturnată, într-un șanț.

Şoferul maşinii, un român, I.C., 30 de ani, a murit pe loc. Prietenul lui, care era pe locul din dreapta, B.P., 33 de ani, tot român, e în comă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Poliţia italiană investighează circumstanţele acidentului, în condiţiile în care şoseaua era uscată. Cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, şoferul român a pierdut controlul volanului într-o curbă şi nu a mai putut controla autoturismul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI