Poliția din județul Galați a fost sesizată prin apel unic 112, cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier între localitățile Piscu și Vameș. Șoferița, în vârstă de 25 de ani a fost găsită decedată.

Accident mortal în județul Galați

Din verificările efectuate de polițiști s-a constatat că, tânăra, în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul mașinii, a pierdut controlul autoturismului. Autovehiculul a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat, iar șoferița a fost aruncată în exterior și prinsă sub cupola autovehiculului.

Ajunși la fața locului, medicii au confirmat decesul fetei.

Citește și: Incident scandalos în trafic! Un taximetrist  a fost luat la bătaie pentru că nu ar fi acordat prioritate unor pietoni

Citește și: Grav accident de tren 13 răniți

Citește și: 15 jucători ai unei echipe din Turcia au fost răniți într-un accident rutier

În momentul producerii accidentului, în autoturism se mai afla și un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta față dreapta, care nu a suferit leziuni.

Ce spun polițiștii

IPJ Galați a transmis printr-un comunicat că„La data de 12 martie 2023, la ora 19.20, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe DN 25, între localitățile Piscu și Vameș, a avut loc un accident rutier.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Un șofer din Argeș a rănit cu mașina un biciclist. Bărbatul a fost identificat

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați a rezultat faptul că o tânără, de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, în zona km 45, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar conducătoarea auto a fost aruncată în exterior și prinsă sub cupola autovehiculului.

Citește și: Un bărbat din Dâmbovița a încălcat ordinul de restricție cerut de mama sa. Individul a fost reținut

În momentul producerii acestui eveniment rutier, în autoturism se mai afla și un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta față dreapta, care nu a suferit leziuni.

Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați a acordat primul ajutor victimei și a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul.

Citește și: Un curier pe bicicletă a fost reținut după ce a lovit o fetiță de doi ani

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si