Close sidebar
Close sidebar

Tragedie rutieră în județul Galați! O tânără de 25 de ani a murit în urma unui accident teribil

O șoferiță de 25 de ani a fost găsită fără suflare după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN25, între localitățile Piscu și Vameș. Tânăra a fost aruncată în exterior și prinsă sub cupola autoturismului, fără a mai avea șanse de supraviețuire.

Maria Stiuca,

Tragedie rutieră în județul Galați! O tânără de 25 de ani a murit în urma unui accident teribil

[Sursa foto: Deltamed]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliția din județul Galați a fost sesizată prin apel unic 112, cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier între localitățile Piscu și Vameș. Șoferița, în vârstă de 25 de ani a fost găsită decedată.

Accident mortal în județul Galați

Din verificările efectuate de polițiști s-a constatat că, tânăra, în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul mașinii, a pierdut controlul autoturismului. Autovehiculul a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat, iar șoferița a fost aruncată în exterior și prinsă sub cupola autovehiculului. Ajunși la fața locului, medicii au confirmat decesul fetei.

Citește și: Incident scandalos în trafic! Un taximetrist  a fost luat la bătaie pentru că nu ar fi acordat prioritate unor pietoni

Citește și: Grav accident de tren 13 răniți

Citește și: 15 jucători ai unei echipe din Turcia au fost răniți într-un accident rutier

În momentul producerii accidentului, în autoturism se mai afla și un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta față dreapta, care nu a suferit leziuni.

Ce spun polițiștii

IPJ Galați a transmis printr-un comunicat că„La data de 12 martie 2023, la ora 19.20,

Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe DN 25, între localitățile Piscu și Vameș, a avut loc un accident rutier.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Un șofer din Argeș a rănit cu mașina un biciclist. Bărbatul a fost identificat

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați a rezultat faptul că o tânără, de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, în zona km 45, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar conducătoarea auto a fost aruncată în exterior și prinsă sub cupola autovehiculului.

Citește și: Un bărbat din Dâmbovița a încălcat ordinul de restricție cerut de mama sa. Individul a fost reținut

În momentul producerii acestui eveniment rutier, în autoturism se mai afla și un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta față dreapta, care nu a suferit leziuni.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați a acordat primul ajutor victimei și a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul.

Citește și: Un curier pe bicicletă a fost reținut după ce a lovit o fetiță de doi ani

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI