Miguel Angel Pena, un pilot de motociclism în vârstă de 39 de ani, a murit, vineri, în oraşul dominican Las Terrenas, la doar câţiva kilometri de locul în care se filmează show-ul Exatlon. Bărbatul se afla într-o plimbare alături de prietenii lui din clubul Immortals MC când a pierdut controlul motocicletei, s-a lovit de un parapet metalic, suferind fracturi craniene care i-au cauzat moartea. Întregul moment a fost surprins de o cameră de luat vederi fixată pe casca motociclistului, imaginile fiind ulterior publicate de jurnaliştii de la Daily Mail.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Pena a murit la câteva luni după ce şi-a înscenat un accident pentru a-şi cere iubita în căsătorie. În complicitate cu prietenii lui, el s-a prefăcut grav rănit, iar când iubita lui a venit într-un suflet la el, s-a ridicat şi a scos de sub cască inelul de logodnă pe care i l-a oferit acesteia. Momentul a fost, de asemenea, filmat şi s-a încheiat cu un sărut, în aplauzele asistenţei.

Pena şi iubita lui erau părinţii unei fetiţe în vârstă de 12 ani.

Înmormântarea pilotului a avut loc duminică, în Republica Dominicană, iar la ea au asistat câteva sute de motociclişti locali. Concursul Exatlon se filmează în Republica Dominicană, în jurul oraşului Las Terrenas situat în peninsula Samana, acolo unde este cazată echipa care realizează emisiunea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si