Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tragedie uriașă în Argeș. Două fete de 17 și 18 ani și un bărbat de 44 de ani, găsiți morți în casă

Tragedie uriașă în România chiar de 8 martie. Două fete de 17 și 18 ani şi un bărbat de 44 de ani au fost găsiţi morţi, marți după-amiază, în locuinţa lor din localitatea Bradu, județul Argeș.

Sorin Negru,

Tragedie în județul Argeș. Echipajele medicale au constatat decesul a trei persoane într-o casă din localitatea Bradu: un bărbat de 44 de ani, din Pitești, și două tinere, de 17 și 18 ani. 

[Sursa foto: Captura YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 44 de ani, din Pitești, și două tinere, de 17 și 18 ani, au fost găsiți fără viață într-o casă din localitatea argeșeană Bradu, potrivit presei locale. Conform primelor informații, cei trei se încălzeau cu o sobă cu butelie și ar fi murit intoxicați cu monoxid de carbon.

Citeste si: Se poartă masca de protecție în interior? Alexandru Rafila: Este recomandat, dar nu obligatoriu

Cadavrele au fost descoperite ieri, în jurul orei 17.00, de o rudă a bărbatului. Omul sunase de mai multe ori și nu a primit răspuns, așa că s-a dus la el acasă să vadă ce se întâmplă.

Cum s-a produs tragedia

Bărbatul a bănuit că ceva este în neregulă încă din curte când a văzut că proprietarul nu dăduse drumul câinelui din țarcul lui, așa cum proceda în fiecare dimineață.

Când a intrat în cameră, a fost izbit de un val de căldură și miros puternic de gaze, după cum a descris ulterior, potrivit Curier.ro.

A văzut cele trei persoane aflate în stare de inconștiență. Le-a scos afară, la aer, pe două dintre ele, dar pe a treia nu a mai reușit fiindu-i teamă să nu se intoxice și el.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Din nefericire toți trei erau decedați. Casa este în construcție, nu este finisată, nu este racordată a gaze, iar încăperea în care au fost găsite victimele era încălzită cu un arzător cu butelie.  

Ce a transmis IPJ Arges

În ziua de 08 martie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat și două femei au fost găsiți în stare de inconștiență, într-un imobil de pe raza localității Bradu.

Citeste si: Zelenski promite să îi ucidă pe cei care au ucis o familie cu doi copii

În urma sesizării, la fața locului a fost direcționat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, potrivit ZiarulArgesul.ro.

Din păcate, echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul celor trei persoane în cauză, respectiv un bărbat de 44 de ani, din Pitești, și două tinere, de 17 și 18 ani.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Sfinții 40 de Mucenici: Ce este bine să faci de această sărbătoare?

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, urmând să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unor autopsii medico-legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanelor în cauză, mai transmit polițiștii.

VIDEO: Imagini de la locul tragediei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI