În urma raportului oferit de autorităţile din Brazilia, trei jucători sunt accidentaţi, iar un altul se află în stare gravă, se arată în raportul oferit de autoritățile din Brazilia.

Citeste si: Cutremur în lumea afacerilor din România! Un alt GREU a fost condamnat alături de Borcea și de Mazăre! Dragoș Săvulescu a fugit din țară când a aflat că trebuie să meargă la pușcărie!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Presa internațională titrează că până acum victimele nu au fost identificate, dar este vorba de centrul unde se aflau juniorii clubului.

Pompierii au fost chemaţi la ora 07:20 a dimineţii (n.red.- ora locală). Focul ar fi izbucnit în momentul în care tinerii dormeau. Formaţia Flamengo este echipa care l-a vândut în vara anului 2018 pe atacantul de 18 ani, Vinicius Jr., la Real Madrid.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si