Close sidebar
Close sidebar

Tragedie uriasa in lumea presei romanesti. A murit una dintre cele mai apreciate jurnaliste

Dupa o lupta crancena si nemiloasa, operatii si tratamente chinuitoare, azi- noapte, jurnalista Simona Catrina a cedat in fata cancerului si a murit. Simona Catrina a fost scriitor, jurnalist si eseist, numele sau legandu-se de cel al revistei Tango.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Considerata unul dintre cei mai valorosi oameni de condei din Romania, scriitoarea a decedat in noaptea de miercuri spre joi la varsta de 49 de ani.

Anuntul a fost facut de jurnalistii Bogdan Tiberiu Iacob si Doru Dendiu si confirmat de sotul Simonei, Doru Roman.
"Nu stiu cum sa va spun asta. Nici nu v-as fi spus daca ingerul pe care l-am avut langa mine nu ar fi fost Simona cea atat de iubita de toata lumea care a zambit macar o data la articolele ei poznase. Daca ar fi putut sa anunte chiar ea, ar fi facut-o, cu siguranta, in stilu-i propriu, prin care sa ne smulga un ultim zambet in loc sa o plangem.
23 martie 2017, ora 00.50. Ziua si ora la care zambetul a inghetat pentru noi. Ziua si ora la care Simona Catrina-Roman a plecat dintre noi.
Cititi in continuare comoara pe care ne-a lasat-o si, daca nu va e prea greu, trimiteti o rugaciune pentru ea.

Voi reveni sa anunt data inmormantarii si sper ca veti intelege tacerea mea la mesajele pe care mi le trimiteti. Sa nu va suparati daca nu va voi raspunde", a anuntat Doru Roman.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Jurnalista Simona Catrina, in varsta de 49 de ani, fusese diagnosticata la inceputul lunii mai 2016 cu cancer mamar in stadiu avansat, iar pentru salvarea sa, colegii si prietenii au demarat o campanie de strangere de fonduri.

„Numai de-a naibii am sa traiesc, am sa inot prin Iad si am sa ies la suprafata, am sa ma trezesc din orice coma, am sa indur

orice. Am sa arat ca Dumnezeu e mai puternic decat o satana deplorabila, care, fiindca se simte o leguma, ataca murdar. Tipic“, asa si-a anuntat jurnalista cititorii ca a fost diagnosticata cu cancer mamar, intr-un text publicat pe revistatango.ro.

Sursa: wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI