În urma furtunii de sâmbătă seara, un copac a căzut peste trei persoane în comuna Lunca Bradului, zona Valea Ilvei, județul Mureș. La locul accidentului au intervenit pompieri militari de la Punctul de Lucru Deda, Salvamont Mureș, SMURD Deda și două ambulanțe SAJ, potrivit presei locale.

Citeste si: Alertă meteo de furtuni puternice. Capitala, temperaturi de foc și vijelii

Tragedie în Mureș: Mama și cele două fetițe s-au ascuns de furtună în cort

“În urma recunoașterii s-a constatat că sunt trei victime. O persoană de sex feminin de aproximativ 34 de ani cu fractură la umăr preluată de ambulanță SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism craniu cerebral și de sold conștientă preluată de ambulanță SMURD și un băiat* de aproximativ 5 ani surprins sub copac cu traumatism craniu cerebral deschis din nefericire acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a informat ISU Horea Mureș. 

Medicul aflat la fața locului a constatat că și copilul surprins sub copac era tot fetiță, deși s-a crezut inițial că este băiat, informează Zi-de-zi.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citeste si: Femeie bănuită de vrăjitorie, ucisă ca în Evul Mediu la Galați

Alte ravagii făcute de furtuni în țară

Mai multe trenuri de călători au rămas blocate pe traseu sîmbătă seara din cauza copacilor căzuți peste liniile de cale ferată, anunță CFR.

Este vorba de cel puțin 8 trenuri de călători care erau blocate din cauza furtunilor și vijeliilor care au provocat smulgerea copacilor care au căzut peste liniile de cale ferată în mai multe zone din județele Cluj, Brașov, Iași, Mureș.

Un alt copac a căzut pe un autoturism în orașul Sovata, conform Mediafax. Peste 100 de solicitări petru intervenție de urgență au fost înregistrate, sâmbătă seara, în Dej, județul Cluj. Au fost acoperișuri smulse și copaci doborâți.

Potrivit ISU Cluj, 11 echipaje de pompieri, din cinci subunități ale ISU Cluj intervin la solicitărilor venite din partea cetățenilor din Dej, precum și din localitățile Bonțida Iclod, Mica, Cășeiu, Apahida, Cuzdrioara, Mintiu, Gherlii Gherla, Sic și Petea.

Citeste si: Mama copilului care a murit mâncat de viermi, la Dej, și-a primit pedeapsa!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si