Incidentul a avut loc in orasul Ijevsk, iar pana in momentul de fata circumstantele producerii accidentului sunt neclare. Orasul Ijevsk are in jur de 650.000 de locuitori.

Imobilul s-a prabusit la ora locala 16:41 (n.r

ora 14:41, ora Romaniei), iar cei de la Ministerul pentru Situatii de Urgenta au anuntat ca au reusit sa scoata cateva persoane de sub daramaturi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Comisia de Ancheta rusa a anuntat deschiderea unei investigatii, cauzele cele mai probabile fiind legate de o acumulare de gaze.

Imaginile transmise de televiziunile din Rusia arata fata distrusa a imobilului. "A avut loc o explozie atat de puternica, incat toata cladirea s-a cutremurat", a declarat o localnica pentru canalul TV, Rossiya 24.

Explozii produse de acumularile de gaze sunt foarte frecvente in Rusia, ultima avand loc in februarie 2016, atunci cand sapte persoane au murit la Iaroslavl.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si