Close sidebar
Close sidebar

Tragedie uriasa! Mai multe persoane au murit dupa ce un bloc de locuinte s-a prabusit astazi. Cauzele dezastrului sunt inca necunoscute

Drama intr-un orasel situat la 1.000 de kilometri de Capitala Rusiei, acolo unde un bloc de locuinte de noua etaje s-a prabusit partial, provocand moartea si ranirea mai multor oameni.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in orasul Ijevsk, iar pana in momentul de fata circumstantele producerii accidentului sunt neclare. Orasul Ijevsk are in jur de 650.000 de locuitori.

Imobilul s-a prabusit la ora locala 16:41 (n.r ora 14:41, ora Romaniei), iar cei de la Ministerul pentru Situatii de Urgenta au anuntat ca au reusit sa scoata cateva persoane de sub daramaturi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Comisia de Ancheta rusa a anuntat deschiderea unei investigatii, cauzele cele mai probabile fiind legate de o acumulare de gaze. Imaginile transmise de televiziunile din Rusia arata fata distrusa a imobilului. "A avut loc o explozie atat de puternica, incat toata cladirea s-a cutremurat", a declarat o localnica pentru canalul TV, Rossiya 24.

Explozii produse de acumularile de gaze sunt foarte frecvente in Rusia, ultima avand loc in februarie 2016, atunci cand sapte persoane au murit la Iaroslavl.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI