In loc de salvare, am fi putut asista la scena mortii acestor tineri. Cei doi plutesc in deriva langa skijetul rasturnat. N-au dat doi bani pe avertizarile salvamarilor, ca-si pun vietile in pericol. Desi steagul rosu e arborat, si toata scot pe toata lumea e scoasa din apa, ei aleg sa taie valurile-n larg. Si mai naucitor e ca fata habar n-are sa inoate.

„Din cauza valurilor si nestiind sa conduca pe vremea asta, l-a lovit valul dintr-o parte si l-a rasturnat. Noi am intervenit si de aici, si de la baza cealalta”, spune Ocravian Ciobanica, salvamar.

Sa ne mire oare ca celor doi turisti nu le-a pasat de pericol? Ascultati ce spun si unii dintre cei aflati pe mal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Curentii aia care te trag si te rastoarna erau in mintea salvamarului de ieri. Cum sunt si astia. Stau si fluiera pe aici toata ziua si atat. Aa, ce asta? Astea-s valuri, doamna? Poate sunt curenti.

Nu sunt curenti, ca pe mine nu ma trage niciun curent”, spune acest turist.

Reactia barbatului socheaza! Omul sustine ca salvamarii nu fac decat sa se agite degeaba pe mal.

„Nu pot sa intru cu copilul cu colacul ca vine asta si una, doua ma fluiera si dup-aia vine cu jandarmeria sa ma scoate afara si-mi da si amenda.

Am dat bani sa vin sa ma simt bine, nu sa-mi fraca ei reguli pe plaja, doamna”, continua barbatul.

Oare nu cumva din cauza unei astfel de inconstiente, turistii care se aventureaza in mare sfarsesc inecati?

Astfel de imagini vorbesc de la sine. Fara sa le pese, cei veniti pe litoral se cred stapanii marii, insa, de cele mai multe ori, finalul este unul tragic. De la inceputul sezonului si pana acum, 16 persoane si-au pierdut viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si