Close sidebar
Close sidebar

Traian Băsescu crede că serviciile oferite de ANAF sunt în epoca de piatră

Fostul preşedinte Traian Băsescu crede că serviciile oferite de ANAF sunt “în epoca de piatră” după ce fiicei sale i-a fost pusă poprire pe conturi de trei ori, deşi plătise datoria pe care o avea, dar nu se operase în sistem. În plus, Băsescu a povestit că fiica sa Elena nu a putut primi o adeverinţă după ce se mutase în alt sector, deoarece dosarul său de contribuabil rămăsese în sectorul de unde s-a mutat.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Traian Băsescu a povestit, luni seară, la Realitatea Plus că fiicei sale, Elena, i-a fost pusă poprire pe conturi de trei ori de către ANAF deşi efectuase o plată, dar acest lucru nu fusese operat în calculator.

“Au făcut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le plătea agentul plătitor. Trebuiau plătite, au fost plătite. De fiecare dat s-a dus cu hârtia, i-a ridicat poprirea pe conturi din bănci, la trei luni din nou s-a pus pentru că ei nu au operat în calculator. A fost poprită de trei ori şi s-a dus cu adeverinţa că plata e făcută”, a afirmat Traian Băsescu.

Citeste si: Băsescu: Mă şochează aproape să-i văd cu ingenuitate venind la televizor spunând ce gaură avem sau o să avem la pensii. Oricine ia expunerea de motive de la legea pensiilor, acolo scrie în anul 2019 deficit 8 miliarde

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El a mai spus că tot fiica sa nu a putut primi o adeverinţă de la ANAF Sectorul 2 pentru că dosarul rămasese la Sectorul1, acolo unde avusese domiciliu.

Băsescu i-a cerut lui Cîţu să intervină în această zonă pentru că “suntem în epoca de piatră”.

Citeste si: AFP: Klaus Iohannis, ”pompierul” care vrea să repună România pe şine

“Acum avea nevoie de o adeverinţă că nu are datorii. S-a mutat în Sectorul 2, dar dosarul nu a plecat de la Sectorul 1 şi nu poate să îi dea de la Sectorul 2 acea adeverinţă pentru că dosarul e la Sectorul 1. S-a dus cu cererea să i se dea ei dosarul să-l ducă la Sectorul 2.

Domnu’ Cîţu, suntem în epoca de piatră şi nu e vina dumneavoastră. Lucraţi aici. Dacă ai ajuns să îţi vezi dosarul dus la noul domiciliu, să faci o cerere pe propria răspundere că îţi iei dosarul şi îl duci la Sectorul 2”, a mai afirmat Băsescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI