„N-am vazut. M-am oprit in tramvai. Nu eu am intrat in tramvai, el m-a acrosat pe mine”, a declarat soferul.

Altfel spus, tramvaiul e de vina. N-avea ce cauta pe sine, sustine soferul care atat de incomodat a fost de prezenta mijlocului de transport incat a fost cat pe ce sa-l rastoarne!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

„A intrat efectiv in mine! M-a aruncat de pe linie. Aveam, vreo 10-15 calatori, aveam”, a spus, speriat, vatmanul.

Dupa izbitura puternica, cu totii au ajuns de-a curmezisul strazii. Din fericire, nimeni n-a avut de suferit ranit, doar tramvaiul a fost avariat. Ca sa-l repuna pe sine, reprezentantii Companiei de Transport Public din Iasi au adus un utilaj folosit la deszapezire. 

„Un autoturism venit disntre casa tineretului nu a acordat prirotate tramvaiului la coborare si a intrat cu viteza in el si l-a deraiat. interventia a fost mai dificila cu cat tramvaiul sarise peste bordura si se oprise de-a curmezisul intersectiei”, a declarat un reprezentant al CTP Iasi.

Incidentul a avut loc dis-de-dimineata, in centrul orasului. In urma lui, soferul care s-a disculpat in fata camerelor de luat vederi a ramas pieton pentru 60 de zile si s-a ales cu o amenda.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si