Traficul din Timișoara a fost îngreunat, duminică după-amiază, după ce un tramvai a deraiat și a ajuns pe trotuar, scrie publicația Opinia Timișoarei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Tramvaiul a rămas blocat

Tramvaiul a rămas blocată în curba de la Gara de Nord, după ce unul dintre călători a tras maneta de siguranță.

„În această dimineață, în jurul orei 7.20,

un tramvai care circula pe Linia 1 a fost blocat la Gara de Nord, după ce unul dintre călători a acționat maneta de siguranță în mod abuziv. Problema a fost remediată în aproximativ jumătate de oră. STPT a declanşat o anchetă pentru identificarea şi sancționarea persoanei vinovate”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Citeste si: Mai mulți părinți au fost agresați de proprii copii în Suceava

Tramvaiul, cumpărat de Primăria Timişoara cu două milioane de euro şi considerat cel mai modern tramvai din lume, s-a oprit imediat! Ca prin minune, nimeni nu a fost rănit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Citeste si: Noi detalii despre șoferița care a ucis patru muncitori din Iași. Ar fi fost condamnată în trecut

După ce și-a dus planul până la capăt, individul și-a luat geanta și a plecat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, iar tramvaiul a rămas blocat pe șine până la intervenția autorităților.

Bărbatul a fost internat într-un spital

Câteva ore mai târziu, același individ a tras maneta de siguranță într-un alt tramvai, din zona Modern.

Reprezentanții Serviciului de transport public din Timișoara au anunțat poliția, iar cu ajutorul camerelor de supraveghere au reușit să îl identifice pe autor. Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, a fost în cele din urmă internat într-un spital de specialitate.

Citeste si: Subiecte Română BAC 2022: Surpriză la subiectul 3! Ce au primit elevii?

Reprezentantii STPT spun că-l vor acționa în judecată pe timișoreanul care se ‘distrează’ în acest fel pentru a recupera cheltuiala cu intervenția și refuncționalizarea semnalului de siguranță, dar și cu asigurarea transportului cu autobuze pe aceasta rută până la repornirea tramvaiului.

Citeste si: Edu.ro Subiecte Română BAC 2022: Verifică online subiectele!

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si