Close sidebar
Close sidebar

Drum închis din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse

Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, a fost închisă duminică pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse.

Georgiana Balaban,

Drum închis pe Transalpina. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (viscol şi vizibilitate redusă) şi pentru siguranţa participanţilor la trafic, CNAIR şi Poliţia Rutieră, au luat decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca (km 34+800) şi Obârşia Lotrului (km 59+800)”, anunţă CNAIR.

Sâmbătă, drumarii au avut prima intervenţie din acest sezon pe Transalpina şi pe Transfăgărăşan, unde au intervenit cu utilaje şi cu material antiderapant.

De marţi, circulaţia rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN76C- Transalpina, între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat). O decizie similară intră în vigoare tot de marţi pentru DN7C- Tranfăgărăşan, între km 104+000( Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada).

Drum închis pe Transalpina

Drumarii intervin sâmbătă cu utilaje şi cu material antiderapant pe Tranfăgărăşan şi pe Transalpina, ude a nins, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care precizează că este prima astfel de intervenţie din acest sezon. De asemenea, CNAIR reamintşte că începând din 20 octombrie sectoare de pe cele două drumuri naţionale vor fi închise circulaţiei publice.

A nins în România. Primele imagini

”Primele intervenţii cu lamă şi material antiderapant din iarna20202021. Se intervine cu lamă şi material antiderapant pe DN7C, Transfăgărăşan, şi DN67C, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pentru asigurarea condiţiilor de circulaţie în siguranţă pentru participanţii la trafic”, transmite CNAIR.

Citeste si: Un cuplu s-a aflat la un pas de moarte: o stâncă le-a căzut peste mașină și a trecut prin parbriz, pe DN 66

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

De asemenea, Compania reaminteşte că începând cu data de 20.10.2020

se închid circulaţiei publice următoarele sectoare de drum:
- DN 7C între km 104+000( Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada);

A nins pe Transalpina. [Sursa foto: google]

- DN 67C- între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Citeste si: Model de condică de prezență pentru angajați

”Precizăm că măsura închiderii circulaţiei rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone”, subliniază CNAIR.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI