Leo Messi a venit însoțit de soția sa, fiind așteptat de sute de suporteri pe Aeroportul Le Bourget. Jucătorul argentian a apărut la o fereastră a aeroportului de unde i-a salutat pe fanii francezi.

"Împreună spre o nouă aventură"

Messi a postat o poză din avion, alături de soția sa, arătând că este pregătit pentru o nouă etapă din cariera sa. În timp ce parizienii sărbătoresc venirea jucătorului, pe Camp Nou a fost înlăturată poza câștigătorului a șase baloane de aur.

Citeste si: După despărțirea lui Messi de Barcelona, Ronaldo vrea și el să plece de la Juventus

Va primi un salariu de 35 de milioane de euro

Contractul este valabil doi ani urmând să fie semnat după efectuarea vizitei medicale. Prezentarea oficială a jucătorului va avea loc în zilele următoare. FC Barcelona a renunțat la argentinian din motive financiare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de ultim moment. Messi pleacă de la Barcelona

A câștigat de șase ori Balonul de Aur și de șase ori Gheata de Aur

Atacantul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a venit la Barcelona când avea 13 ani, la echipa de juniori. Leo Messi a jucat pentru Barcelona 17 sezoane, timp în care a doborît numeroase recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12). 

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului. Un tânăr a murit la 21 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si