UPDATE- Medicii au încercat transferului lui Mario Iorgulescu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la Spitalul Elias la o clinică din Italia, însă, din cauza unei defecțiuni tehnice a aeronavei, transferul a fost nereușit. Mario se află tot la unitatea spitalicească din Capitală.
 

Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul de Urgență Elias din Capitală, în noaptea de 8 septembrie, imediat după accidentul care a avut loc pe șoseaua Chitila.

De atunci, informațiile despre starea lui au fost puține. Inițial, medicii de la Elias au făcut un anunț în care precizau care era situația la acel moment. ”Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias. Pe surse, Mario Iorgulescu era menținut în comă, fusese operat, iar medicii erau rezervați asupra șanselor acestuia.

Mario Iorgulescu, transportat la o clinica in Italia
Mario Iorgulescu, transportat la o clinica in Italia

Apoi, au apărut zvonuri că Mario Iorgulescu nu ar fi în stare gravă, ci doar că părinții încearcă să-l țină la adăpost. Mai ales, că au existat mai multe informații că rude și prieteni de-ai lui Dany Vicol, tânărul ucis în accidentul produs de fiul șefului LPF, vor să răzbune moartea acestuia.

WOWbiz.ro a aflat, în exclusivitate, o informație-bombă: Mario Iorgulescu a fost transferat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o clinică din Italia. Surse din anturajul grupului de prieteni apropiați fiului LPF ne-au informat că familia a făcut toate demersurile pentru ca Mario să ajungă la una dintre cele mai mari clinici din peninsulă, în disperarea de a-i salva viața. Prietenii lui Iorgulescu jr ne-au explicat că "fratele lor" va fi preluat de o echipă de medici italieni sosită special în România pentru a-l prelua pe Mario și a-l duce în siguranță la clinica italieneasca.

Se pare că, data fiind starea gravă a pacientului, transferul se va face cu un avion specializat și dotat cu necesarul acordarii asistenței medicale speciale în cazul pacienților greu transportabili.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Citeste si: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF a vorbit cu părinții săi! Nu știe că a omorât un om

Citeste si: Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario: “Unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos!”

Mario Iorgulescu, transportat la o clinica in Italia, dupa accidentul in care a omorat un om
Mario Iorgulescu, transportat la o clinica in Italia, dupa accidentul in care a omorat un om

Mario Iorgulescu, mutat la o clinică din Italia. Era băut și drogat în momentul în care a produs accidentul în urma căruia a murit un tânăr

Potrivit medicilor legiști, Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a ieșit pozitiv la testul de cocaină. În plus, el avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare. Potrivit datelor de la Institutul Național de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină, afirmă legiştii.

De asemena, Mario Iorgulescu consumase și alcool înainte de a se urca la volanul mașinii și avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare- ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Primele imagini cu Gino Iorgulescu, după accidentul provocat de Mario Iorgulescu! Milionarul este transfigurat de durere

Mario Iorgulescu, transportat la o clinica in Italia
Mario Iorgulescu, transportat la o clinica in Italia

Părinții lui Mario Iorgulescu, amenințați de familia tânărului ucis în accident?

Conform RomâniaTV, un membru al famileii lui Dany Vicol ar fi mers la Spitalul Elias, în urmă cu câteva zile, pentru a-i cere lui Gino Iorgulescu daune morale în valoare de trei milioane de euro, câte un milion pentru fiecare dintre cei doi copii și un milion de euro pentru familia lui. ” Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun",  a declarat familia Iorgulescu după teribilul accident.

Persoana care și-a pierdut viața în accidentul produs de Mario Iolrgulescu,  Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, era căsătorit și avea doi copii mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si