Close sidebar
Close sidebar

Transformare de necrezut. "Am slăbit 163 de kilograme și am scăpat de depresie"

Un bărbat din Germania a slăbit 163 de kilograme – și își împărtășește propriile sfaturi și trucuri pentru ca și alții să fie sănătoși. Ce dietă de slăbire a urmat germanul?

Sorin Negru,

Michael Mehler

[Sursa foto: NY Post]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Michael Mehler, de 38 de ani, ajunsese la o greutate de 260 de kilograme și purta o cămașă 10XL. A decis că este timpul ca lucrurile să se schimbe după ce a avut probleme cu mersul și urcarea scărilor.

Citește și: A fost strigată "Grăsuța" pe stradă și a murit de rușine. După luni de antrenament, l-a căutat pe bărbatul care a râs de ea și...

„Nu puteam merge un metru fără să-mi pierd respirația și să transpir abundent”, a spus Mehler pentru Southwest News Service.

„A fost cu adevărat o experiență îngrozitoare și am crezut că voi muri, chiar și tensiunea arterială îmi urcase la un nivel periculos”, mai spune el.

Michael Mehler

[Sursa foto: NY Post]

Cum a scăpat neamțul de 163 de kilograme

În februarie 2020, el a început călătoria de pierdere în greutate, supunându-se unei intervenții chirurgicale bariatrice. În acest fel, medicii i-au îndepărtat o parte din stomac, potrivit NY Post.

Citește și: Avea dureri groaznice de burtă de 11 ani și nu știa de ce. Ce au descoperit medicii în stomacul femeii este uluitor

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Muncitorul de la depozit a scăpat aproape instantaneu de jumătate din greutate la operație, dar a reușit să piardă și mai mult făcând exerciții fizice- despre care spune acum că este adevăratul secret pentru a slăbi.

„Am experimentat cea mai drastică pierdere în greutate după ce mi-am schimbat dieta și m-am antrenat în mod regulat”, a spus el. 

În ultimii doi ani, Mehler a slăbit "tone" și poartă cămăși de mărimea XXL.

Schimbare de regim de viață

Înainte de regimul de slăbire, Mehler își amintește că mânca șase până la opt chifle la micul dejun, acoperite cu marmeladă, Nutella și mezeluri germane.

La prânz, avea două pizza întregi și un kebab, iar când era ora cinei, mai mânca între patru și șase hamburgeri de tip fast-food.

Acum, încearcă să se concentreze pe aportul său de proteine cât mai mult posibil – detaliând că dieta lui constă în terci cu proteine din zer și fructe de pădure la micul dejun; orez, pui și legume pentru prânz; și pâine integrală cu ton la cină.

"Schimbați-vă dieta și la început încercați să vă concentrați pe numărarea caloriilor sau doar scrieți un protocol cu ceea ce mâncați într-o zi”, a oferit el.

Michael Mehler

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Între mese, are adesea gustări precum batoane proteice sau fructe.

Acum, statura lui atletică îi oferă și o bunăstare generală- în special pentru sănătatea sa mintală.

„Nu mai sunt deprimat. Nu mai am atât de multă anxietate din cauza greutății corporale”, a spus Mehler pentru SWNS. „Desigur, mă simt mult mai confortabil în corpul meu acum.”

Cheia pierderii în greutate este de fapt exercițiul fizic, susține el. „Simplu spus, trebuie să începeți să faceți exerciții – indiferent de sportul pe care îl alegeți”, a spus el. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI