Laura, prima sotie a lui Dan Condrea
Laura, prima sotie a lui Dan Condrea

Imaginile sunt surprinse in noaptea de Revelion 2004-2005, la care Dan Condrea a fost prezent alaturi de prima lui sotie, Laura. La vremea aceea, Condrea abia implinise 30 de ani si parea un individ mai degraba timid, contrastand cu imaginea omului de afaceri care modifica retetele dezinfectantilor.

Tanarul medic abia daca se ridica de la masa, intra rar in discutii cu ceilalti invitati si incerca sa-i convinga pe ceilalti sa-l lase sa schimbe muzica si sa puna rock. Decorul in care are loc petrecerea pare sa fie un apartament de bloc, iar petrecaretii mananca tort si beau suc folosind farfurii si pahare de plastic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Schimbarea este incredibila si pentru Laura, prima sotie a afaceristului. Cu parul lung, gratioasa, frumoasa si extrem de volubila, Laura Condrea parea sa fie sotia ideala pentru tanarul medic de atunci. Femeia pare sa fie sufletul petrecerii, discuta aprins cu ceilalti invitati, glumeste si danseaza.

Tatal lui Condrea, Virgil
Tatal lui Condrea, Virgil

Personajul din 2005 nu seamana deloc cu Laura Georgescu de azi, cea care a plans pe treptele Parchetului si care le-a explicat jurnalistilor ca a fost agresata de Condrea si de serviciile secrete.

In 2009, cei doi urmau sa divorteze, iar fetita lor sa ramana la tata. Cu un an inainte, afacerea Hexi Pharma exploda pur si simplu, iar banii incepeau sa se scurga din offshore-uri in conturile lui Condrea.
Dan Condrea in 2016, cu cateva saptamani inainte sa moara
Dan Condrea in 2016, cu cateva saptamani inainte sa moara

Filmuletul contine si imagini cu tatal lui Dan, Virgil Condrea, surprinse la o aniversare. Batranul este cel care a inceput afacerea cu dezinfectanti, preluata ulterior de fiul lui.

Asa arata azi fosta sotie a lui Dan Condrea
Asa arata azi fosta sotie a lui Dan Condrea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si