Traseul notelor, un concert extraordinar susținut de Arslanbek Sultanbekov și Zejd Šoto la Teatrul Național București

Concertul de la Sala Studio (TNB), numit „Traseul Notelor”, este organizat de Institutul Yunus Emre.

R.L., miercuri 22 mai 2024 , 14:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doi dintre cei mai renumiți reprezentanți ai muzicii etnice, Arslanbek Sultanbekov și Zejd Šoto, vor susține o reprezentație de excepție marți, 4 iunie 2024, ora 19.00, la Sala Studio din incinta Teatrului Național București.

Participarea este gratuită. Organizatorii, Institutul Yunus Emre, anunță că cei interesați să participe la concertul susținut de Arslanbek Sultanbekov și Zejd Šoto, trebuie să completeze un formular pentru a primi, apoi, biletul electronic.

Atenție! Persoanele care nu dețin un număr de loc nu vor putea intra în sală.

Formularul, valabil pentru o singură persoană, este disponibil AICI. Trebuie completat separat pentru fiecare persoană care vrea să asiste la concert (se poate folosi, totuși, aceeași adresă de e-mail). După completarea formularului, până la data de 31 mai, numărul dvs de loc va fi trimis la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. 

Organizatorii mai anunță că rezervările se pot face până la data de 28 mai. Biletele electronice se vor transmite până la data de 31 mai, ora 15.00.

"Deoarece locurile sunt limitate, dorim să vă informăm pe acestă cale, faptul că în urma ocupării tuturor locurilor, pot fi persoane care, deși au completat formularul, dar nu au primit din partea noastră o confirmare a unui loc, nu vor putea participa la concert. Vă rugăm să dați dovadă de înțelegere în astfel de situații. Concertul susținut de doi dintre cei mai renumiți reprezentanți ai muzicii etnice, Arslanbek Sultanbekov și Zejd Šoto va avea loc marți, 04 iunie 2024, ora 19.00 la Sala Studio din incinta Teatrului Național București. Adresă: Bulevardul Nicolae Bălcescu 2", au spus reprezentanții Institutului Yunus Emre.

Informaţii suplimentare, la numerele de telefon +40 21 211 13 16/ +40 726 084 204


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să... Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani
spotmedia.ro
Atena cu un buget mic-mic! Obiective turistice de care te poți bucura gratuit (Galerie... Atena cu un buget mic-mic! Obiective turistice de care te poți bucura gratuit (Galerie foto)
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si