COVID-19: Un tratament revoluționar susține că stopează 100% dintre infecțiile simptomatice produse de noul coronavirus, informează Sky News.

Producătorii unui medicament experimental, aflat acum în teste la NHS (The National Health Service) din Marea Britanie, spun că tratamentul este 100% eficient în protejarea împotriva cazurilor simptomatice de coronavirus.

Citeste si: OMS a emis noi recomandări pentru tratarea pacienţilor cu Covid-19

Tratament revoluționar împotriva noului coronavirus- imunitatea s-ar obține imediat

Compania Regeneron Pharmaceuticals, cu sediul în SUA, afirmă că cocktailul său cu doi anticorpi numit REGEN-COV reduce, de asemenea, ratele generale de infecție cu coronavirus cu aproximativ 50%.

Anunțul spectaculos al americanilor se bazează pe rezultatele intermediare, însă „etapa de confirmare” a procesului nu va fi finalizată până în al doilea trimestru al acestui an. Compania farmaceutică spune că noul tratament ar putea „rupe lanțul” infecțiilor în creștere din SUA.

Citeste si: VIDEO- Isterie periculoasă din cauza unui medicament de uz veterinar

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

George Yancopoulos, președinte și șef științific la Regeneron, a declarat că sute de mii de oameni sunt încă infectați zilnic cu coronavirus, în ciuda administrării de vacinuri.

" Anticorpul REGEN-COV cocktailul poate ajuta la ruperea acestui lanț de transmitere oferind imunitate pasivă imediată celor cu risc crescut de infecție, spre deosebire de vaccinurile active care necesită săptămâni pentru a oferi protecție",

a spus el. Regeneron a inclus 400 de oameni în studiul desfășurat în Statele Unite.

Alte tratamente încurajatoare anti-COVID

Compania farmaceutică Eli Lilly a anunțat marți că tratamentul său bazat pe combinația de doi anticorpi s-a dovedit eficient la pacienții cu COVID-19 cu risc crescut de infecție severă, reducând riscul de spitalizare și deces cu 70%, conform rezultatelor unui studiu final prezentat de ABC News

De partea cealaltă, REGEN-COV funcționează prin combinarea a doi anticorpi care se leagă de o proteină de pe suprafața virusului și blochează infecțiile cu SARS-CoV-2, virusul care cauzează COVID-19.

Planul este de a utiliza medicamentul pentru persoanele care au nevoie de „protecție imediată”, cum ar fi cele care au intrat în contact sau locuiesc cu cineva care a fost testat pozitiv.

Fostul președinte american Donald Trump a susținut că acest tratament l-a „vindecat” după ce a contractat COVID-19 anul trecut.

Planul este de a utiliza medicamentul pentru persoanele care au nevoie de „protecție imediată”, cum ar fi cele care au intrat în contact sau locuiesc cu cineva care a fost testat pozitiv.

Este, de asemenea, recomandat pentru utilizare la persoanele care „răspund prost la vaccinare”, deoarece implică livrarea directă de anticorpi anti-virus în organism, spre deosebire de vaccinurile tradiționale în care sistemul imunitar al receptorului este activat pentru a-și dezvolta proprii anticorpi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si