Close sidebar
Close sidebar

Traversarea neregulamentară i-a adus sfârșitul! O tânără de 27 de ani a fost lovită mortal de o mașină, la Cluj

O tânără de 27 de ani a murit, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa șoseaua neregulamentar.

Elena Tasca,

O tânără de 27 de ani a fost lovită mortal de o mașină, la Cluj

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără de 27 de ani, din Cluj, a avut parte de un sfârșit macabru. Aceasta a murit pe loc, fiind lovită de o mașină în timp ce traversa șoseaua printr-un loc nemarcat și nesemnalizat.

A murit în timp ce traversa neregulamentar drumul

Tragedia s-a petrecut în cursul serii trecute, în jurul orei 21:20, pe șoseaua Calea Mănăștur, din Cluj-Napoca. O tânără în vârstă de 27 de ani, angajată în trecerea carosabilului printr-un loc nemarcat și nesemnalizat, a fost lovită mortal de un autoturism.

Citește și: El este Marian, bărbatul găsit mort într-un șanț din Gorj! Avea 38 de ani

La volanul șoferului se afla un tânăr în vârstă de 25 de ani, iar rezultat la testul pentru alcool a indicat o valoare negativă.

Din păcate pentru tânără, impactul a fost fatal. Echipajul medical sosit la locul faptei a fost nevoit să constate decesul tinerei, în ciuda manevrelor de reuscitare aplicate.

Citeste si: Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: AUR a dat faliment în prag de alegeri, susține un fost membru al partidului. Pe ce a spart George Simion peste 14 milioane de euro- antena3.ro

Citește și: Un preot din Constanța, reținut pentru că ar fi furat milioane de la episopie! Este consilierul lui Teodosie

Ce au transmis autoritățile

"La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe Calea Mănăștur, în municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că o tânără de 27 de ani, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile printr-un loc nemarcat și nesemnalizat, moment în care a fost accidentată de un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care circula din direcția Calea Mănăștur înspre Florești.

Echipajul medical aflat la fața locului procedează la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", se arată în comunicatul transmis de IPJ Cluj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI