Donald Trump este suspect de sindrom post-traumatic în urma tentativei sale de asasinat. Conform unei declarații venite din partea unui republican din anturajul său, fostul președinte s-ar uita obsesiv, iar și iar, la filmulețul de 7 secunde în care glonțul îi trece pe lângă cap și îi străpunge urechea.

Se pare că retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială l-a afectat serios pe Trump, fapt are i-a diminuat semnificativ șansele de a câștiga alegerile anul acesta. 

„Se uită la acel clip de șapte secunde, în care vede cât de aproape a fost să fie împușcat în cap, iar și iar, încontinuu”, a declarat un republican din anturajul lui Trump și parte a campaniei prezidențiale a acestuia.

Un alt oficial din anturajul lui Donald Trump a dat de înțeles, de asemenea, că fostul președinte se află într-o stare psihică sensibilă, într-o continuă alterare, menționând că „a trecut prin multe”.

Ce este sindromul post-traumatic

Sindromul post-traumatic reprezintă o afecțiune psihică, dobândită în urma expunerii la un eveniment marcant, traumatizant, care se manifestă prin experimentarea unor gânduri, emoții și amintiri neplăcute sau chiar sentimentul de retrăire a evenimentului declanșator.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citește și: Donald Trump critică dur deschiderea Jocurilor Olimpice de anul acesta. Candidatul republican, revoltat din cauza ceremoniei de la Paris: „Ce au făcut a fost o rușine”

Donald Trump, reacție după tentativa eșuată de asasinat

Uimit chiar și el de „performanța” de a supraviețui tentativei de asasinat, Donald Trump a precizat că astăzi se află încă în viață datorită faptului că, în acele secunde critice, și-a întors ușor capul spre dreapta pentru a putea să citească un grafic despre imigranții ilegali. 

„Medicul de la spital a spus că nu a mai văzut niciodată așa ceva, a numit-o un miracol.„Nu ar trebui să fiu aici, trebuia să fiu mort. Trebuia să fiu mort”, a spus Donald Trump, conform New York Post.

Donald Trump a lăudat capacitatea foarte rapidă de reacție a agenților de securitate în momentul tentativei de asasinat, făcând și o glumă, în stilul caracteristic, despre pantofii care i-au ieșit din picioare când au apărut agenții pe scenă pentru a-l apăra.

„Agenții m-au lovit atât de tare, încât mi-au sărit pantofii din picioare, iar pantofii mei sunt strâmți”, a explicat el zâmbind.

Citește și: Prima dezbatere dintre Donald Trump și Kamala Harris. Cine conduce în cursa pentru Casa Albă, potrivit sondajelor


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si