Cazul lui Charlie a devenit cunoscut la nivel mondial dupa ce parintii lui nu au vrut sa accepte decizia medicilor englezi de a-l deconecta de la aparate si de a-l lasa sa moara. Ei au au pornit o adevarata lupta contra cronometru prin care sperau sa ii salveze viata baietelului lor. Cazul a fost extrem de mediatizat in Marea Britanie, iar o multime de oameni i-au sustinut pe parinti.

O suma impresionanat de bani a fost donata pentru ca baietelul sa poata fi transportat la un spital din America, acolo unde se efectuzeaza tratamente experimentale pentru maladia de care sufera Charlie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O multime de persoane, printre care presedintele Trump si Papa Francisc s-au implicat in acest caz, si le-au

cerut medicilor de la spitalul Ormond sa ii permita micutului Charlie sa plece in America la tratement. Din pacate, acestia au fost de neinduplecat, si potrivit legilor din Marea Britanie, parintii nu si-au putut duce fiul la tratament in strainatate, fara acordul medicilor.

Charlie a fost deconectat de la aparate si a murit vineri, cu o saptamana inainte de prima aniversare.
"Ar fi trebuit sa ii organizam prima aniversare, dar ne pregatim sa il inmormantam. Charlie va fi ingropat alaturi de maimutica, jucaria lui preferata", au declarat parintii indurerati.
"Daca lui Charlie i s-ar fi permis mai devreme sa mearga la tratament, ar fi avut sanse sa fie un copil normal si sanatos", au mai declarat parintii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si