Close sidebar
Close sidebar

"Trebuia sa ii organizam prima aniversare, dar ne pregatim sa-l inmormantam!". Charlie Gard va fi ingropat alaturi de maimutica, jucaria lui preferata

Charlie Gard, baietelul care suferea de o boala terminala si pentru care parintii sai au dus o lupta infernala cu medicii care voiau sa il deconecteze de la aparate si care l-au impiedicat sa ajunga in America la tratament, a murit cu o saptamana inainte de prima lui aniversare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cazul lui Charlie a devenit cunoscut la nivel mondial dupa ce parintii lui nu au vrut sa accepte decizia medicilor englezi de a-l deconecta de la aparate si de a-l lasa sa moara. Ei au au pornit o adevarata lupta contra cronometru prin care sperau sa ii salveze viata baietelului lor. Cazul a fost extrem de mediatizat in Marea Britanie, iar o multime de oameni i-au sustinut pe parinti.

O suma impresionanat de bani a fost donata pentru ca baietelul sa poata fi transportat la un spital din America, acolo unde se efectuzeaza tratamente experimentale pentru maladia de care sufera Charlie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O multime de persoane, printre care presedintele Trump si Papa Francisc s-au implicat in acest caz, si le-au cerut medicilor de la spitalul Ormond sa ii permita micutului Charlie sa plece in America la tratement. Din pacate, acestia au fost de neinduplecat, si potrivit legilor din Marea Britanie, parintii nu si-au putut duce fiul la tratament in strainatate, fara acordul medicilor.

Charlie a fost deconectat de la aparate si a murit vineri, cu o saptamana inainte de prima aniversare.
"Ar fi trebuit sa ii organizam prima aniversare, dar ne pregatim sa il inmormantam. Charlie va fi ingropat alaturi de maimutica, jucaria lui preferata", au declarat parintii indurerati.
"Daca lui Charlie i s-ar fi permis mai devreme sa mearga la tratament, ar fi avut sanse sa fie un copil normal si sanatos", au mai declarat parintii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI