Close sidebar
Close sidebar

"Trebuia sa imi fac singur de mancare." Pedeapsa revoltatoare pentru barbatul din Alba care si-a omorat sotia in bataie pentru ca "nu era buna gospodina"

Aurel Ruginosu, barbatul in varsta de 59 de ani din satul Reciu, care si-a omorat in bataie sotia pentru ca nu era o buna gospodina a fost condamnat in prima instanta la 4 ani de inchisoare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurel Ruginosu le-a spus judecatorilor Tribunalului Alba, cei care l-au condamnat in prima instanta la 4 ani, 4 luni si 20 de zile de inchisoare, ca a avut o viata foarte grea cu sotia sa,  pe care a si omorat-o. "Sotia consuma bauturi alcoolice si trebuia sa imi fac singur de mancare", a spus barbatul care si-a omorat sotia in bataie.

Unul dintre politistii care a efectuat cercetarea penala a povestit, la vremea respectiva, ca barbatul ”a batut-o zdravan cu pumnii in curte”, fapt confirmat si de vecinii care au auzit-o urland, iar dupa ce a vazut ”ca nu mai poate sta in picioare”, a dus-o ”in pat si acolo a lovit-o cu carligul de la soba”. Acesta a plecat apoi in alta camera, iar noaptea, in urma loviturilor puternice peste fata, abdomen, spate, maini si picioare, femeia a decedat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul a observat ca si-a omorat nevasta abia a doua zi dimineata si l-a sunat imediat pe unul dintre copiii lor caruia i-a spus ca maica-sa a murit si trebuie sa-i cumpere sicriu, lucru pe care l-au si facut. Infractiunea a fost descoperita dupa ce medicul legist, care a banuit ca ceva nu este in regula, a refuzat sa-i elibereze certificat de deces si a sunat la Politie.

La sentinta judecatorilor Tribunalului Alba au facut apel procurorii, iar Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedeapsa aplicata la 10 ani de inchisoare.

Sursa: ziarulunirea.ro  

Foto: thirdforcenews.org.uk

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI