In marile orase se construieste mai mult, iar clientii au devenit din ce in ce mai pretentiosi. Din oferta agentilor fac parte mai nou si locuintele exclusiviste construite in cele mai spectaculoase zone. In Cluj s-a scos in vanzare cel mai scump apartament din oras.

Citeste si: Tragedie în Lugoj. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a sărit în fața trenului

Apartamentul e de marimea unei case si se afla intr-o zona exclusivista, departe de agitatia orasului. Pe un singur nivel, are nu mai putin de patru dormitoare, trei bai si un living cu semineu.

Suprafata totala este de 245 de mp la care adaugam doua garaje, gradini chiar un loc de parcare suplimentar exterior. Proprietarul a investit peste 200.000 de mii de euro in finisaje si a lucrat cu un renumit designer italian. Pe langa incaperile obisnuite, apartamentul mai are un dressing urias si o camera ce poate fi transformata in loc de joaca pentru copii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a fost tâlhărit în Arad! Agresorii s-au deghizat în femei și l-au pus la pământ cu electroșocuri!

Apartamentul e scaldat in lumina naturala. Ferestrele sunt din pardoseala pana in tavan.

Punctul forte al apartamentului as zice ca este terasa. Pe cat de spectaculoasa, pe atat de generoasa. Peste 60 de mp, ne ofera un view deosebit al orasului.

Pentru toate acestea viitorul proprietar trebuie sa plateasca 599.000 de euro, adica 2 445 de euro pe metrul patrat. Proprietarul accepta si plata prin credit. Ca sa va faceti o idee, rata lunara, ar fi undeva la 3 000 de euro. Astfel de locuinte nu sunt deloc putine din capitala Transilvaniei.

Citeste si: Cine sunt victimele accidentului devastator din Buzău? Două femei și doi bărbați au murit până acum!

Specialistii in imobiliare prevad o crestere si pe aceasta nisa. Sunt tot mai multi oameni care prefera locuintele de lux, aflate in cele mai ascunse zone din marile orase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si