Close sidebar
Close sidebar

Trei accidente s-au produs pe Autostrada Soarelui, din cauza vitezei excesive

Traficul este aglomerat, vineri dimineata, pe DN 39, intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, din judetul Constanta, la iesirea de pe Autostrada A4 si la intrarea pe DN 39, pe podul de la Agigea, precum si pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanta. Centrul Infotrafic precizeaza ca pe autostrada s-au produs trei accidente vineri dimineata, din cauza vitezei.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, circulatia rutiera este intensa pe DN 39, intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, din judetul Constanta. Se circula ingreunat la iesirea de pe Autostrada A4 si intrarea pe DN39, pe podul de la Agigea, din cauza capacitatii reduse de preluare a fluxului auto venit de pe autostrada.
Pe Autostrada A2 Bucuresti- Constanta, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers catre Constanta, intre kilometrii 105 si 144, unde au avut loc trei accidente rutiere fara victime, pe fondul vitezei si nepastrarii distantei de siguranta dintre autovehicule.

Pe celalalt sens de mers nu sunt insa semnalate probleme deosebite de fluenta, traficul fiind moderat, precizeaza Infotrafic.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Politistii le recomanda soferilor sa pastreze in mers o distanta corespunzatoare, care sa le permita sa opreasca in conditii de siguranta, sa se asigure si sa semnalizeze cand schimba banda de circulatie, sa respecte limitele legale de viteza, sa acorde prioritate la iesirea din spatiile de servicii, sa foloseasca luminile de intalnire, sa puna in functiune luminile de avarie cand incheie o coloana care opreste sau incetineste brusc, sa nu circule sau sa opreasca pe banda de urgenta, exceptand cazurile justificate si sa aiba permanent o conduita preventiva la volan.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI