Trei adolescenți au fost arestați de poliția sârbă pentru deținerea de arme de foc și amenințări cu moartea.

Totul se petrece la câteva zile distanță după cele două masacre comise de doi tineri, în cursul acestei săptămâni, soldate cu 17 morți și 21 de răniți.

Citește și: „Tată, vino, mor!” Mărturii cutremurătoare după cel de-al doilea masacru din Serbia! Urletele de ajutor ale victimelor au împânzit străzile

Adolescenți minori, reținuți în Serbia pentru deținere de arme și amenințări cu moartea

Un adolescent de 17 ani a fost arestat la domiciliu în Vranje, în sudul Serbiei, după ce un vecin a făcut un denunț la poliție.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La Sremska Mitrovica, în estul țării, un băiat de 14 ani a fost reținut după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj amenințător, iar în Knjazevac, în sud-estul Serbiei, un băiat de 15 ani a fost arestat după ce i-a trimis o amenințare cu moartea unei colege de clasă.

Citește și: Un adolescent din Bosnia a amenințat că va copia atacul armat din Belgrad. Polițiștii l-au reținut

Masacru după masacru în Serbia

După ce un copil de 13 ani a deschis focul de armă în școala unde învăța  și a ucis mai multe persoane, un tânăr de 21 de ani a deschis focul asupra trecătorilor, două zile mai târziu, într-o localitate apropiată de Belgrad.

Președintele Serbiei, populistul Aleksandar Vucic a anunțat, în cursul zilei de vineri, reducerea drastică a numărului de arme de foc în țara sa, care, potrivit unor studii, ocupă locul trei în lume în ceea ce privește numărul de arme pe locuitor.

Citește și: Cine este autorul masacrului de la o școală din Belgrad? Copilul de doar 13 ani a ucis pe loc 9 persoane, după ce a tras multiple focuri de armă: „Sunt un psihopat care trebuie să mă calmez”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si