Zi neagră pe străzile din Neamț. Un alt accident grav a avut loc, în cursul zilei de azi, de această dată în Neamț, pe DN 15. Șase persoane au fost grav rănite, iar trei autoturisme au fost făcute praf.

Citește și: Accident violent între două mașini, pe DN 15. Cinci persoane au fost rănite

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD TIM şi EPA și două ambulanțe de la Serviciul Județean. 

"În urma evenimentului rutier, şase persoane, dintre care un minor, au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa. 

Pompierii au luat toate măsurile necesare pentru stingerea incendiului produs și curățarea carosabilului. 

Citește și: Grav accident între Cluj-Napoca și Oradea. Trei persoane și-au pierdut viața

Un alt accident grav a avut loc azi, tot în Neamț

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 15, în localitatea Pângărați. Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a fost informat cu privire la un accident care a avut loc duminică, pe DN 15, soldat cu cinci victime. Acesta a avut loc în localitatea Pângărați.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În accident au fost implicate două autoturisme.  Traficul rutier  este blocat total",  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres. 

Citește și:  Grav accident între Cluj-Napoca și Oradea. Trei persoane și-au pierdut viața

Victimele sunt evaluate la fața locului și urmează să fie transportate la spital. A fost deschis un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă. 

 

Grav accident între Cluj-Napoca și Oradea. Trei persoane și-au pierdut viața noaptea trecută

Trei persoane au fost implicate într-un grav accident rutier, duminică pe DN1, în dreptul localității Șaula, din județul Cluj. Tragic accident rutier, duminică, între Cluj-Napoca și Oradea, pe DN 1, în dreptul   localității Șaula.   

Citește și: Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș. În evenimentul rutier a fost implicat un minor

Accidentul rutier s-a produs între un autoturism și o autocisternă. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri. Trei persoane au fost implicate în accident, cu răni grave, fiind transportate la spital. Din nefericire, acestea și-au pierdut viața. 

Citește și:   Un tânăr de 19 ani a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina la câțiva metri de casă

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si